Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok istediğin bir yere gitmek

Rüyada çok istediğin bir yere gitmek

Rüyada çok istediğin bir yere gitmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, zenginleşeceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada çok istediğin bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Duygular mantığın önüne geçebilir.

Rüyada istediğin yere gidememek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada istediğin bir yere gitmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada gitmek istediğin yere gitmek başarıya ulaşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada istediği yere gidememek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bi yere gitmek istemek lüks şekilde yaşayacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına tabir olunur.

Rüyada gitmek istediği yere gidememek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada gitmek istediğin yere gidememek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada istediğin yere gitmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments