Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada girdiğin bir sınavı kaybetmek

Rüyada girdiğin bir sınavı kaybetmek

Rüyada girdiğin bir sınavı kaybetmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, fesat kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada girdiğin bir sınavı kaybetmek gördüyseniz:

  • Güzel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada girdiği sınavı kaybetmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, işlerinin ters gideceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine işarettir.

Rüyada girdiğin sınavı kaybetmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada girdiğin bir sınavı kaybetmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, gelişmelerin olacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sınava girdiğini görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sınava girdiğini görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine delalettir.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek iş öğreneceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının sınava girdiğini görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments