Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sınava girdiğini görmek

Rüyada birinin sınava girdiğini görmek

Rüyada birinin sınava girdiğini görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinden feragat edeceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Rüyada birinin sınava girdiğini gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sınava girdiğini görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada yazılı sınava girdiğini görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada girdiği sınavı kaybetmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazanmak patron koltuğuna yükseleceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada girdiği sınavı görmek hayatının da kolaylaşacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments