Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada girdiğin sınavı kaybetmek

Rüyada girdiğin sınavı kaybetmek

Rüyada girdiğin sınavı kaybetmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada girdiğin sınavı kaybetmek gördüyseniz:

  • Haklarınız için savaşmanız gerekiyor.

Rüyada girdiğin sınavı kaybetmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada girdiği sınavı kaybetmek üzüntülerinin biteceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada girdiğin bir sınavı kaybetmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının sınava girdiğini görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazanamamak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada girdiğin sınavı görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yazılı sınava girdiğini görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments