Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada girdiği sınavı kaybetmek

Rüyada girdiği sınavı kaybetmek

Rüyada girdiği sınavı kaybetmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, onların güvenini sarsacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada girdiği sınavı kaybetmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da amaçları sizden farklı olabilir.

Rüyada girdiğin sınavı kaybetmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada girdiği sınavı kaybetmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına delalettir.

Rüyada girdiğin bir sınavı kaybetmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına inanılır.

Rüyada girdiğin sınavı görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada okulda sınava girdiğini görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada girdiği sınavı kazanmak isabetli adımlar atacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments