Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınava girdiğini görmek

Rüyada sınava girdiğini görmek

Rüyada sınava girdiğini görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalettir.

Rüyada sınava girdiğini gördüyseniz:

  • Çözümlemeniz gereken bir dizi problemle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada girdiği sınavı görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kaybetmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına inanılır.

Rüyada girdiğin bir sınavı kaybetmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada girdiğin sınavı görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada girdiği sınavı kazanamamak hırpalanacağına, darp edileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada girdiğin sınavı kazandığını görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çok büyük borçlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sınava girdiğini görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversitede sınava girdiğini görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments