Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gezegen düştüğünü görmek

Rüyada gezegen düştüğünü görmek

Rüyada gezegen düştüğünü görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işarettir.

Rüyada gezegen düştüğünü gördüyseniz:

  • Gerçekler tartışmaların önüne geçebilir.

Rüyada gezegen düştüğünü görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir gezegende olmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine inanılır.

Rüyada başka bir gezegene gitmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka gezegene gitmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada merkür gezegenini görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada başka gezegen görmek kişinin her türlü zenginliğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uranüs gezegenini görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, malından ve parasından olacağına inanılır.

Rüyada uzayda gezegenleri görmek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, söz sahibi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments