Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uranüs gezegenini görmek

Rüyada uranüs gezegenini görmek

Rüyada uranüs gezegenini görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, moralinin bozulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uranüs gezegenini gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili bazı konularda problemler yaşanabilir veya işle ilgili gerginlikler söz konusu olabilir.

Rüyada uranüs gezegenini görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gezegen düştüğünü görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada mars gezegenini görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek huzurunun bozulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada jüpiter gezegenini görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada gezegen görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada yeni gezegen görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde gezegenleri görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments