Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik sevmek

Rüyada geyik sevmek

Rüyada geyik sevmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada geyik sevmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir.

Rüyada geyik sevmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş geyik görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada geyik görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik tarafından kovalanmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada geyik öldürmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada geyik resmi görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada geyik ve aslan görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, kötü halin son bulacağına, aile bireyleri ile tartışacağına delalettir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments