Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzu kırık geyik görmek

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuzu kırık geyik gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzlu geyik görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine tabir olunur.

Rüyada geyik boynuzu görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kırık boynuz görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık inek görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, makam ve rızık sağlayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments