Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik öldürmek

Rüyada geyik öldürmek

Rüyada geyik öldürmek yenileneceğine ve can bulacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geyik öldürmek gördüyseniz:

  • Sizi para harcamaya veya belli konulara katılımda bulunmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada geyik öldüğünü görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geyiğin öldüğünü görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada geyik öldürmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada geyikle konuşmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, helal rızık yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzen geyik görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına işarettir.

Rüyada geyik doğurmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik böceği görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işaret eder.

Rüyada kar ve geyik görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, aile hayatına adım atılacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments