Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik ve aslan görmek

Rüyada geyik ve aslan görmek

Rüyada geyik ve aslan görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, hem işinde başarılı olacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik ve aslan gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek potansiyel söz konusu, yeteneklerinizi göstermelisiniz.

Rüyada geyik ve aslan görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, elinize para geçeceğine, işinde terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada geyik avladığını görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, rahat bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada küçük geyik görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu geyik görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağda geyik görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kazancının ilk önce azalacağına, işlerinin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada geyik pişirmek günlerini hastanede geçireceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın geyik görmek çok rahat bir döneme gireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına delalettir.

Rüyada siyah geyik görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, haksızlık yapmayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments