Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik görmek

Rüyada geyik görmek

Rüyada geyik görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, karlı işler yapacağına, başarılı bir insan olacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geyik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kararsızlıklarına veya belirsizliklere rağmen planlarınızı uygulamayı sürdürmelisiniz.

Rüyada geyik ve kurt görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada geyiğe binmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada geyik ölüsü görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada yabani geyik görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, rızkının sonsuz olacağına, isteklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada geyik beslemek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, alanında marka bir isim olacağına yorulur.

Rüyada geyik öldürmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, sorunlarını aşacağına inanılır.

Rüyada pişmiş geyik eti yemek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada geyik ve ceylan görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments