Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş geyik görmek

Rüyada ölmüş geyik görmek

Rüyada ölmüş geyik görmek mevki kaybına uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş geyik gördüyseniz:

  • Belli tekliflerde bulunmadan önce gereken hazırlıkları yapmanız gerekiyor.

Rüyada geyik yakalamak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine tabir olunur.

Rüyada vahşi geyik görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik sevmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane geyik görmek şan şöhret kazanacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hamile geyik görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, yenisinin başlayacağına delalettir.

Rüyada evde geyik görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik sütü içmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada geyik eti görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments