Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik resmi görmek

Rüyada geyik resmi görmek

Rüyada geyik resmi görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, saygınlığa, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yüzün güleceğine delalet eder.

Rüyada geyik resmi gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Rüyada geyik resmi görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ren geyiği görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada konuşan geyik görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete rivayet etmektedir.

Rüyada geyik yakalamak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzen geyik görmek ruhsal olarak etkileneceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada geyik tarafından kovalanmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada geyik kovalamak çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine yorulur.

Rüyada geyik tutmak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments