Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik kovaladığını görmek

Rüyada geyik kovaladığını görmek

Rüyada geyik kovaladığını görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyik kovaladığını gördüyseniz:

  • Romantizm yakın bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada geyik kovaladığını görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, itibar kazanacağına alamet eder.

Rüyada geyik kovalamak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah geyik görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada geyik ve aslan görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına tabir olunur.

Rüyada vahşi geyik görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ala geyik görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada geyik resmi görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada geyik boynuzu görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments