Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah geyik görmek

Rüyada siyah geyik görmek

Rüyada siyah geyik görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada siyah geyik gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada siyah geyik görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada geyik kafası görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyik kesmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü geyik görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yoksulluğa, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada geyik yediğini görmek iş projelerinin gerçek olacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu geyik görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sıhhat kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik eti yemek büyük bir üzüntü yaşayacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek geyik görmek hayata daha sıkı tutunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments