Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi geyik görmek

Rüyada vahşi geyik görmek

Rüyada vahşi geyik görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, yoksulluğa, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vahşi geyik gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Rüyada vahşi geyik görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvandan korkmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvan ısırması görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada vahşi hayvan saldırısı görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada vahşi bir köpek görmek endişe veren durumların düzeleceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada vahşi bir hayvan görmek çok daha fazla adım atacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalettir.

Rüyada vahşi domuz görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, yenileceğine, prestij kazanacağına işarettir.

Rüyada vahşi balık görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments