Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik kovalamak

Rüyada geyik kovalamak

Rüyada geyik kovalamak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geyik kovalamak gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Rüyada geyik kovaladığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Rüyada geyik kovalamak adını herkese duyuracağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini korumaya alacağına alamet eder.

Rüyada ren geyik görmek imkânsızlıklarının biteceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada geyik ve kurt görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, maddi güç elde edeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan geyik görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada dişi geyik görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine rivayet eder.

Rüyada geyik beslemek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyikle konuşmak çaresizliğinin büyüyeceğine, kazancın günden güne düşeceğine, dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments