Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik kesmek

Rüyada geyik kesmek

Rüyada geyik kesmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sorunlar altında ezileceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada geyik kesmek gördüyseniz:

  • İletişim biçiminiz, farkı yaratacak olan asıl şey olabilir.

Rüyada geyik kesmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok yorulacağına inanılır.

Rüyada altın geyik görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, her geçen gün sorunların artacağına, kişinin güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik kafası görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada geyik tarafından kovalanmak enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işarettir.

Rüyada geyik görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalet eder.

Rüyada geyiğin doğurduğunu görmek haksızlık yapmayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalettir.

Rüyada geyik binmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments