Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik binmek

Rüyada geyik binmek

Rüyada geyik binmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik binmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız zorluklar getirebilir.

Rüyada geyik binmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına delalet eder.

Rüyada geyiğe binmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada geyiğin öldüğünü görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde geyik görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik avlamak onlara hayrının dokunacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik tutmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

Rüyada geyik boynuzu görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı geyik görmek bir uzmana başvurulacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments