Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyiğin doğurduğunu görmek

Rüyada geyiğin doğurduğunu görmek

Rüyada geyiğin doğurduğunu görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına inanılır.

Rüyada geyiğin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Rüyada geyik doğurmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işaret eder.

Rüyada geyiğin doğurduğunu görmek helal kazanca sahip olunacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik ve ceylan görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, beddua ve ah alacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada geyik boynuzu görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada geyik heykeli görmek birçok engelin aşılacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz geyik görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik avladığını görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına delalettir.

Rüyada geyik eti yemek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kübra

Rüyamda 3 tane geyiğimiz vardı iki tanesi doğum yapıyordu evimizden çıkarıyorduk 3 sü doğum yapamıyorfu ben ona yardım ediyordum doğum yapmasına