Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın geyik görmek

Rüyada altın geyik görmek

Rüyada altın geyik görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sıkıntılarını atlatacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada altın geyik gördüyseniz:

  • Elinizde olmayanlara üzülmek yerine elinizdekilerle yararlı şeyler ortaya çıkartmaya çalışmalısınız.

Rüyada altın geyik görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ala geyik görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişi geyik görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik yavrusu görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara delalet eder.

Rüyada geyik sevmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, işlerinde aksama olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, zorlukların biteceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada hamile geyik görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada geyik ceylan görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, parasız günler geçireceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments