Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik kafası görmek

Rüyada geyik kafası görmek

Rüyada geyik kafası görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik kafası gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Rüyada geyik kafası görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada geyik yakalamak kazancının tükenmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Rüyada kahve falında geyik görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada geyik pişirmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına işarettir.

Rüyada kar ve geyik görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik beslemek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyik kovaladığını görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yarar sağlamayacağına, yoksul için zenginliğe delalettir.

Rüyada hasta geyik görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments