Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik beslemek

Rüyada geyik beslemek

Rüyada geyik beslemek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, şan şöhret kazanacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada geyik beslemek gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilir, maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada geyik beslemek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada geyikle konuşmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada koşan geyik görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, moralinin yükseleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine inanılır.

Rüyada geyik ve ceylan görmek daha fazla yakınlaşacağına, işlerinin azalacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada geyik postu görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik resmi görmek saygınlığının artacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada geyik pişirmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada geyik olmak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments