Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik ve ceylan görmek

Rüyada geyik ve ceylan görmek

Rüyada geyik ve ceylan görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada geyik ve ceylan gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Rüyada geyik ceylan görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada geyik ve ceylan görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Rüyada ceylan gözü görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet eder.

Rüyada ceylan tutmak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işarettir.

Rüyada ceylan görmek hanenizde bolluk olacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan ve ceylan görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada ceylan derisi görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada vurulmuş ceylan görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ticaretin büyüyeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments