Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyikle konuşmak

Rüyada geyikle konuşmak

Rüyada geyikle konuşmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada geyikle konuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Rüyada geyikle konuşmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada siyah geyik görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada geyik boynuzu görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik tutmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine inanılır.

Rüyada dağda geyik görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işarettir.

Rüyada geyik doğurmak kesesinin her daim dolu kalacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, bol para kazanacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde geyik görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada geyik ve aslan görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments