Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik olmak

Rüyada geyik olmak

Rüyada geyik olmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işarettir.

Rüyada geyik olmak gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Rüyada hamile geyik görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada geyik başı görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada geyik ve ceylan görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada geyik sesi duymak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına yorulur.

Rüyada geyiğe binmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada geyik görmek lükse ve konfora kavuşacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Rüyada kar ve geyik görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, işlerin aksamayacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada geyik resmi görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments