Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşan geyik görmek

Rüyada koşan geyik görmek

Rüyada koşan geyik görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, umutlarının tazeleneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, insanların saygısının kazanılacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sermaye elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada koşan geyik gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya mevcut ilgi alanlarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada koşan geyik görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın geyik görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına alamet etmektedir.

Rüyada geyikle uçmak zarar verici olaylar yaşanacağına, sorunların üstesinden geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine rivayet eder.

Rüyada kar ve geyik görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet eder.

Rüyada geyik eti yemek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek neşesinin yerine geleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik avladığını görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik sevmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments