Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik postu görmek

Rüyada geyik postu görmek

Rüyada geyik postu görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, işlerinin çoğalacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada geyik postu gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle karşılaşma veya yeni şeyler deneme olanağı sağlayabilecek eğlenceli aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada geyik postu görmek işe zorla gidip geleceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzu postu görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz koyun postu görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil post görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun postunda namaz kılmak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada deri post görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada post görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi postu görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, ekmeğinin azalacağına, düzeninin yıkılmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments