Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik avlamak

Rüyada geyik avlamak

Rüyada geyik avlamak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, insanların güvenini kazanacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada geyik avlamak gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz veya istikrarsız kişiler zaman alıcı olabilir.

Rüyada geyik avlamak çok güzel haberler ile dönüleceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, toplumda yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada geyik avladığını görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik ve yavrusunu görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada suda balık avlamak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada geyik yavrusu görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geyik kafası görmek kalbini kıracağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada siyah geyik görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, iş hayatının düzeleceğine yorulur.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rahat erileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments