Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda balık avlamak

Rüyada suda balık avlamak

Rüyada suda balık avlamak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada suda balık avlamak gördüyseniz:

  • Duygularınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada bulanık suda balık avlamak sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına rivayet eder.

Rüyada suda balık avlamak uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden balık avladığını görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü balık avlamak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada balık avladığını görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada denizde balık avlamak kendisiyle övüneceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mızrakla balık avlamak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, elde bulunan imkânların artacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yunus balığı avlamak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, endişelerin sona ereceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments