Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzsuz geyik görmek

Rüyada boynuzsuz geyik görmek

Rüyada boynuzsuz geyik görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, yüzünün her daim güleceğine tabir olunur.

Rüyada boynuzsuz geyik gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada boynuzlu geyik görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, ilim irfan öğreneceğine alamet eder.

Rüyada geyik boynuzu görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına delalet eder.

Rüyada geyik tarafından kovalanmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan geyik görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, kazanç elde edeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments