Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik ve yavrusunu görmek

Rüyada geyik ve yavrusunu görmek

Rüyada geyik ve yavrusunu görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, aradığı çareleri bulacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada geyik ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya sıkan bir işi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada geyik ve yavrusunu görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada geyik yavrusu görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yavru geyik görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada geyik yavrusu yakalamak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, işlerini toparlayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik binmek büyük tartışmaların yapılacağına, işlerine yeni işler katacağına, ruhsal olarak etkileneceğine yorulur.

Rüyada geyik sevmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde geyik görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments