Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik yavrusu görmek

Rüyada geyik yavrusu görmek

Rüyada geyik yavrusu görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, sağlığının bozulmayacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada geyik yavrusu gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Rüyada yavru geyik görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada geyik yavrusu yakalamak çok büyük adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına alamet eder.

Rüyada geyik ve yavrusunu görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, yaşama isteğinin artacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada geyik yavrusu görmek işlerin rast gideceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalet eder.

Rüyada yabani geyik görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada geyik sürüsü görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, sevindirici haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada denizde geyik görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada evde geyik görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments