Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geri saymak

Rüyada geri saymak

Rüyada geri saymak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada geri saymak gördüyseniz:

  • Tembellik eğilimlerinizle mücadele etmelisiniz.

Rüyada geri saymak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada geriye doğru saymak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir para bulmak ve saymak işinden ve parasından olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada çeyrek saymak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, daha fazla kazanç getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada altın bilezik saymak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın saydığını görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak saymak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işarettir.

Rüyada insanları saymak istediği noktalara geleceğine, rızık elde edeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments