Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geriye doğru saymak

Rüyada geriye doğru saymak

Rüyada geriye doğru saymak masraflarının azalacağına, koltuğunun yükseleceğine, hoşgörülü biri olunacağına, iyi halin geleceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada geriye doğru saymak gördüyseniz:

  • Ekibinizdeki bazı kişilerin kımıldayacak hali olmayabilir veya bulundukları mevkiiyi veya pozisyonu kaldıramayacak durumda olabilirler.

Rüyada geriye doğru saymak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geri saymak rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yanlış yöne doğru namaz kılmak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalettir.

Rüyada gökyüzüne doğru yükselmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada doğuya doğru namaz kılmak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeye doğru namaz kılmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada silah doğrulttuğunu görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada dağa doğru yürümek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments