Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanları saymak

Rüyada insanları saymak

Rüyada insanları saymak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanları saymak gördüyseniz:

  • Hayata çok olumlu gözlerle bakacağınız için çevrenizdeki sizinle ilgili olmayan anlaşmazlıkları bile düzeltebilecek yapıda olacaksınız.

Rüyada insanları saymak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para saymak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dakika saymak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok para saymak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sayı saymak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine tabir olunur.

Rüyada madeni para saymak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına delalettir.

Rüyada bütün para saymak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para saydığını görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, geniş bir ev satın alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments