Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek saymak

Rüyada çeyrek saymak

Rüyada çeyrek saymak daha yüksek bir noktaya geleceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, bolluğun sürekli olacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek saymak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden iş ya da planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada çeyrek saymak aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, borçlarının ödeneceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın aldığını görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın verdiğini görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada altın çeyrek görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada çeyrek almak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın kazanmak sürekli bağırıp çağıracağına, onurlu bir yaşam süreceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada küçük çeyrek altın görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın yutmak kötü ve zor günler yaşayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments