Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genital bölgede kıl görmek

Rüyada genital bölgede kıl görmek

Rüyada genital bölgede kıl görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, geçim derdinin biteceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına delalet etmektedir.

Rüyada genital bölgede kıl gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Rüyada kadın genital bölgede kıl görmek refah düzeyinin artacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada kıllı genital bölge görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada genital bölgede kıl görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada genital bölgeyi görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kendi genital bölgesini görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına alamet eder.

Rüyada temiz genital bölge görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının genital bölgesini görmek mutluluktan havalara uçacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments