Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş yüzük görmek

Rüyada geniş yüzük görmek

Rüyada geniş yüzük görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine yorulur.

Rüyada geniş yüzük gördüyseniz:

  • Belli yapısal değişiklikler yapılması gerekiyorsa, ne gerekiyorsa yapmanın zamanıdır.

Rüyada geniş yüzük görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalet eder.

Rüyada geniş yüzük takmak evlerine dünürcü geleceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş salon görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini geniş bir evde görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada geniş avlulu ev görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalet eder.

Rüyada büyük geniş bir ev görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına delalet eder.

Rüyada çok geniş bir ev görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Rüyada geniş meydan görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, güç ve kudret sahibi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments