Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük altın yüzük takmak

Rüyada büyük altın yüzük takmak

Rüyada büyük altın yüzük takmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına inanılır.

Rüyada büyük altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Belli bir işe, harekete ya da iş birliğine sorgulamaksızın bağlanmak ya da odaklanmak yerine alternatifleri gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada büyük altın yüzük takmak güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada büyük yüzük takmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına inanılır.

Rüyada büyük taşlı yüzük takmak maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük alıp takmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzük takmak ve çıkarmak rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın altın yüzük takmak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane altın yüzük takmak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments