Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yüzüğünü takmak

Rüyada eski yüzüğünü takmak

Rüyada eski yüzüğünü takmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, ulvi kimse haline geleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada eski yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada eski altın yüzük takmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, işinden geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski yüzük takmak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada eski yüzüğünü takmak kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak kazaya ve belaya yakın olacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, gururlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına yüzük takmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, şeref ve rütbeye tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments