Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş ve büyük ev görmek

Rüyada geniş ve büyük ev görmek

Rüyada geniş ve büyük ev görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada geniş ve büyük ev gördüyseniz:

  • Duygular mantığın önüne geçebilir.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük geniş bir ev görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, helal ekmek yiyeceğine delalettir.

Rüyada geniş büyük oda görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada geniş balkonlu ev görmek kafasını rahatlatacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada geniş bir ev görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş güzel bir ev görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, saygın biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, tüm dileklerin tutacağına, nimetin ve kazancın artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments