Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş büyük oda görmek

Rüyada geniş büyük oda görmek

Rüyada geniş büyük oda görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş büyük oda gördüyseniz:

  • Agresif bir tutum içine girmektense açıklayıcı veya iletişime açık bir tavrı benimsemeniz olayların pozitif akışında önemli rol oynayabilir.

Rüyada geniş büyük oda görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada geniş yatak odası görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş bir oda görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş oda görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş odalı ev görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulur.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek borçlarından kurtulacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük geniş bir ev görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments