Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş yeni ev görmek

Rüyada geniş yeni ev görmek

Rüyada geniş yeni ev görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş yeni ev gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Rüyada geniş yeni ev görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni geniş ev görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok geniş bir ev görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulur.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş ve güzel ev görmek güzel günlerinin geride kalacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işarettir.

Rüyada geniş güzel bir ev görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments