Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş pantolon görmek

Rüyada geniş pantolon görmek

Rüyada geniş pantolon görmek kulluk derecesinin artmasına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş pantolon gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Rüyada geniş pantolon görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada geniş pantolon giymek kurulu düzeninin olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada geniş yapraklı ağaç görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada geniş bir eve taşınmak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, ömür boyu başarılı olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada evi genişletmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına inanılır.

Rüyada geniş etek giymek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet eder.

Rüyada geniş bir salon görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet etmektedir.

Rüyada geniş bir ev görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments