Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş bir salon görmek

Rüyada geniş bir salon görmek

Rüyada geniş bir salon görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, içinin huzurla dolacağına, yeni bir işe girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş bir salon gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Rüyada geniş salon görmek çevresinin genişleyeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine rivayet eder.

Rüyada geniş bir salon görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada balo salonu görmek büyük savaşların yaşanacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada spor salonu görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına inanılır.

Rüyada salon çiçekleri görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada salon düğünü görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuaför salonu açmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada oyun salonu görmek dertlerine derman bulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments