Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş omuz görmek

Rüyada geniş omuz görmek

Rüyada geniş omuz görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada geniş omuz gördüyseniz:

  • Başkalarına fazla güvenmeniz durumunda partnerinizle veya birlikte çalıştığınız bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada geniş omuzlu erkek görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada geniş omuz görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzları geniş görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuzda tüy görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada omuzda olmak yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına işaret eder.

Rüyada omuzunda taşımak başarı için yılmadan çalışılacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments