Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzları geniş görmek

Rüyada omuzları geniş görmek

Rüyada omuzları geniş görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, kazancının epey düşeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuzları geniş gördüyseniz:

  • Bilginizi, yeteneklerinizi, hizmetlerinizi veya fikirlerinizi paylaşarak potansiyeli olan bir kişi üzerinde olumlu etki yaratabilirsiniz.

Rüyada geniş omuz görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada geniş omuzlu erkek görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, kişiye hep umut olacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzları geniş görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada omuzda yılan görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet eder.

Rüyada omuz omuza yürümek derdin ve sıkıntının biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işaret eder.

Rüyada eli omuza atmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada sol omuz görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada omuzda melek görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments